Loading image. Please wait

Green Deal Meervoudig Groene Daken

 

Afgelopen woensdag 10 september is in Groningen op de Nationale Groendag, door de staatssecretaris van het ministerie van Economische Zaken, Sharon Dijksma en initiator Erik Steegman van Leven op Daken de Green Deal Groene Daken ondertekend.

 

Samen met het Ministerie van Infrastructuur en Milieu; de gemeente Almere, wethouder Frits Huis en vanuit de overkoepelende organisaties VHG, dir. Egbert Roozen (hoveniers) en Vebidak, adj. dir. Andre van den Engel (Dakbedekkingsbedrijven in de plaats van dir./ secr. Mr. Cees Woortman); de bedrijven BTL Nederland vertegenwoordigd door dir. Olaf Janssen; dir. Marc Evers van Mastum Daksystemen; Aart Veerman, Van der Tol Hoveniers; dir. Rob Versluis van BDA/Kiwa en Ing. Peter Koop van ZinCo Benelux is de ondertekening van de Green Deal een feit.

 

Lees hier het persbericht van Leven op Daken

Als parkeren een belangrijke functie is voor het dak, dan is het parkeerdak een geschikt systeem. Door de combinatie van de hoge druksterkte en de compacte dakopbouw van de geisoleerde dakbedekkingsconstructie is dit systeem de ideale ondergrond voor klinkerbestrating. Met dit systeem is de ontwerper vrij in de toepassing van kleuren in de klinkerbestrating en zijn plantenbakken, groenstroken, banken e.d. eenvoudig te integreren. De bestrating laat zich gemakkelijk verleggen of aanpassen en leidingen zijn eenvoudig in het zandbed te verwerken.

NIEUWS